Aanbouw in Groningen

Wordt uw woning gevoelsmatig steeds kleiner? Als alternatief voor een groter huis kunt u nadenken over de mogelijkheid van een aanbouw. Als aannemersbedrijf in Groningen zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw, zodat uw woonkamer binnen de kortste keren veel groter is. Er zijn verschillende manieren om door middel van een aan-, op- of uitbouw uw woning uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • dakkapel;
  • serre;
  • houten aanbouw;
  • keuken aanbouw;
  • garage aanbouw;
  • dakopbouw.

Het plaatsen van een aanbouw kent verschillende voordelen. Allereerst krijgt u er natuurlijk een grotere woning voor terug. Of het nu gaat om een uitbreiding van de woonkamer, het bouwen van een serre of het vergroten van een slaapkamer: uw woonoppervlak is vergroot. Een ander voordeel is de waardevermeerdering van uw woning. U kunt het laten plaatsen van een aanbouw dus zien als een investering in uw woning.

Voordelen van een allround aannemer

Bij het plaatsen van een aanbouw komt vaak veel kijken. Echter, als u ons aannemersbedrijf inschakelt, hoeft u zich nergens meer om te bekommeren. Wij zorgen ervoor dat het project op een efficiënte wijze wordt gerealiseerd en volledig voldoet aan uw wensen! Van de vloeren tot aan het dak, onze specialisten denken overal aan. Tijdens het plaatsen van de aanbouw zijn wij uw aanspreekpunt, van begin tot eind!

Wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. In de regio Groningen schakelt u ons in voor al uw bouwwerkzaamheden.