Bouwbedrijf in Groningen

Ons bouwbedrijf is uw betrouwbare partner als het gaat om bouwen en verbouwen. U kunt ons dan ook inschakelen voor alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van bouwen en klussen in de breedste zin van het woord. We zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat uw project, groot of klein, van A tot Z gerealiseerd wordt. Dit betekent dat we naast het bouwen, timmeren, metselen en slopen ook het installatiewerk op ons kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van het gas, het elektra, het sanitair en uw gehele keuken.

Allround bouwbedrijf

Wij zijn uw professionele allround aannemer voor alle werkzaamheden in en om uw pand. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

 • Nieuwbouw
  Uw eigen droomhuis laten bouwen? Of wilt u een geheel nieuw kantoorpand laten bouwen? Wij verzorgen zowel woningbouw, projectbouw als utiliteitsbouw.
 • Aanbouw
  Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw. Met een aanbouw kunt u uw woning uitbreiden, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een nieuwe garage mee creëren.
 • Verbouwen
  Zolder of badkamer verbouwen? Ons bouwbedrijf verzorgt uw verbouwing van begin tot eind.
 • Renovatie 
  U kunt ons inschakelen voor renovaties aan uw kozijnen, keuken of gevel. Deze zullen er na onze werkzaamheden weer als nieuw uitzien.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of direct een afspraak maken? Bel dan via 0800 255 3733. U kunt via deze website ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.